Tέμπας: «Οι Αμερικάνοι έχουν άλλη ιδέα για το ποδόσφαιρο – Κάτι δεν μου αρέσει στον Ινφαντίνο»

Tέμπας: «Οι Αμερικάνοι έχουν άλλη ιδέα για το ποδόσφαιρο – Κάτι δεν μου αρέσει στον Ινφαντίνο»

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τεμπάς, για ακόμα μία φορά δεν... μάσησε τα λόγια του, μιλώντας για την European Super League.

Ο Χαβιέρ Tέμπας, πρόεδρος της La Liga, εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά τα «βέλη» του σε όσους αποφάσισαν να φτιάξουν την European Super League, αυτή την φορά με ιδιαίτερη έμφαση στους Αμερικάνους ιδιοκτήτες των αγγλικών ομάδων. Παράλληλε, δήλωσε πως δεν εμπιστεύεται τον Τζιάνι Ινφαντίνο, πρόεδρο της FIFA, αφού τόνισε πως «οι πράξεις του δεν συμβαδίζουν με τα λεγόμενά του».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ισπανός:

«Έχουν εντελώς άλλο σκεπτικό για το άθλημα. Με εξέπληξε που ορισμένες αγγλικές ομάδες συμφώνησαν να μπουν σε αυτό. Όχι τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες έχουν παντελώς άλλη ιδέα για το ποδόσφαιρο. Στην Ευρώπη αυτό δεν ισχύει.

Έχουμε άλλη άποψη για το ποδόσφαιρο. Τα αφεντικά των αγγλικών συλλόγων βγήκαν ν’ απολογηθούν γιατί δεν καταλαβαίνουν την κουλτούρα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι έξι ομάδες της Αγγλίας δεν θα μπουν ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία όπως η Super League. Είναι τελειωμένο αυτό το πράγμα γιατί ούτε οι Γάλλοι, ούτε οι Γερμανοί θ’ ακολουθήσουν.

Όσο για τον Ινφαντίνο, κάτι δεν μου αρέσει. Οι πράξεις δεν συμβαδίζουν με τα λεγόμενά του. Οι ομάδες της Super League είπαν ότι είχαν την στήριξή του και πλέον πρέπει να βγει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ