ESL: Στο Εθνικό Ποδοσφαιρικό Μουσείο της Αγγλίας η φανέλα της Λιντς

ESL: Στο Εθνικό Ποδοσφαιρικό Μουσείο της Αγγλίας η φανέλα της Λιντς

Η φανέλα της Λιντς στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ, με «φόντο» την ESL θα παρουσιαστεί σαν έκθεμα στο Εθνικό Ποδοσφαιρικό Μουσείο της Αγγλίας.

Η European Super League «σήκωσε» μεγάλη διαμαρτυρία στις τάξεις των οπαδών, ωστόσο δεν ήταν και λίγες οι ομάδες που τάχθηκαν κόντρα στην κλειστή λίγκα.

Μία από αυτές ήταν και η Λιντς όπου, στον ισόπαλο αγώνα με την Λίβερπουλ, φόρεσε επετειακά μπλουζάκια στα οποία αναγραφόταν ένα ισχυρό μήνυμα κατά του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Όπως φαίνεται λοιπόν, το Εθνικό Ποδοσφαιρικό Μουσείο της Αγγλίας αποφάσισε να τιμήσει την συγκεκριμένη πράξη της ομάδας, βάζοντας την εμφάνιση του συλλόγου που προπονεί ο Μπιέλσα σε έκθεμα.

«Όταν μαθεύτηκε η σύσταση της διοργάνωσης των 12 συλλόγων, η αντίδραση που δημιουργήθηκε ήταν τεράστια από παίκτες και φίλαθλους. Εμείς έχουμε ως στόχο να συλλέγουμε αντικείμενα τα οποία μας επιτρέπουν να παρουσιάζουμε και να διηγούμαστε αυτή την ιστορική στιγμή για το ποδόσφαιρο», δήλωσε η διευθύντρια του μουσείου, Λάουρα Κρόσλεϊ.

Παράλληλα, το κλαμπ της Premier League, ετοιμάζεται να δωρίσει τις υπόλοιπες μπλούζες προκειμένου να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ