Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπά κανείς». Βελέζ Κανείς Μόσταρ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ESL: «Απορρίπτουμε κάθε επίμονο εξαναγκασμό που προσπαθεί η UEFA να πετύχει»

Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης έστειλαν κοινό μήνυμα κατά της UEFA, η οποία τις πιέζει να εγκαταλείψουν την ESL.

ESL: «Απορρίπτουμε κάθε επίμονο εξαναγκασμό που προσπαθεί η UEFA να πετύχει» | to10.gr

Μέσω κοινής γραμμής, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να στείλουν μήνυμα στην UEFA, για τις πιέσεις που ασκεί προκειμένου να διαλυθεί η European Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τρείς σύλλογοι έκαναν γνωστό πως έχουν την πρόθεση να καθίσουν στο τραπέζι, έτσι ώστε να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που θεωρούν ότι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα επισήμανε στον Τσέφεριν και στους υπόλοιπους αξιωματούχους της συνομοσπονδίας, πως η στάση όπου έχουν υιοθετήσει αποτελεί παράβαση των δικαιωμάτων τους.

«Η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης, όλες τους με ιστορία πάνω από έναν αιώνα, δεν θα δεχτούν καμία μορφή εξαναγκασμού ή ανυπόφορης πίεσης, ενώ παραμένουν θετικοί στην προθυμία τους να συζητήσουν, με σεβασμό και μέσω διαλόγου, τις επείγουσες λύσεις που χρειάζεται το ποδόσφαιρο σήμερα.

Αντί να διερευνήσει τρόπους εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου μέσω ανοικτού διαλόγου, όμως,  η UEFA περιμένει από εμάς να αποσύρουμε τις τρέχουσες δικαστικές διαδικασίες που αμφισβητούν το μονοπώλιο τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είτε μεταρρυθμίζουμε το ποδόσφαιρο είτε θα πρέπει να παρακολουθήσουμε την αναπόφευκτη πτώση του

Απορρίπτουμε κάθε επίμονο εξαναγκασμό που προσπαθεί η UEFA να πετύχει, απέναντι στις ομάδες μας. Αυτή η ανησυχητική στάση συνιστά κατάφωρη παραβίαση της απόφασης των δικαστηρίων, τα οποία έχουν ήδη προειδοποιήσει την UEFA», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι τρεις σύλλογοι της European Super League.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από