Πλατινί: «Η UEFA αντέδρασε με γελοίο τρόπο κατά της ESL»

Πλατινί: «Η UEFA αντέδρασε με γελοίο τρόπο κατά της ESL»

«Χείμαρρος» κατά του Αλεξάντερ Τσέφεριν και την UEFA ήταν ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι η «σκα@@@α διαχείριση των ΜΜΕ» ήταν ο λόγος κατάρρευσης της ESL.

Ο Μισέλ Πλατινί κατηγόρησε ευθέως τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, για τον τρόπο με τον οποίο η UEFA διαχειρίστηκε την σύσταση της European Super League.
«Η αποχώρηση των μεγάλων συλλόγων με στόχο να φτιάξουν δική τους διοργάνωση, είναι ο μόνος πραγματικός επαναλαμβανόμενος κίνδυνος που πρέπει να διαχειριστεί η UEFA.
Εδώ και 40 χρόνια που τα μεγάλα κλαμπ θέλουν να φύγουν. Όταν είσαι  πρόεδρος της UEFA, είναι καλύτερο να προβλέπεις παρά να αντιμετωπίσεις ένα τετελεσμένο γεγονός και να αποκαλείς τους προέδρους αυτών των ομάδων ως «δειλούς», «φίδια» όπως έκανε ο Τσέφεριν.  Αυτό ήταν γελοίο!» τόνισε συγκεκριμένα ο 65χρονος.
Παράλληλα υποστήριξε πως η αιτία που έφερε την κατάρρευση της διοργάνωσης, ήταν η κακή επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθήσαν τα ιδρυτικά στελέχη του πρότζεκτ.
«Ο λόγος που κατέρρευσε η European Super League, ήταν επειδή οι αξιωματούχοι της διαχειρίστηκαν με σκ@@@νιο τρόπο το κομμάτι της επικοινωνίας. Κατηγόρησαν τα μέσα ενημέρωσης πως ήταν εναντίον τους και το ίδιο έκαναν και με τους υποστηρικτές, ειδικά τους Άγγλους, οι οποίοι αντέδρασαν όπως συνήθως, δηλαδή τολμηρά», ήταν τα λόγια του Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ