ESL: Δικαστήριο δικαιώνει Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

ESL: Δικαστήριο δικαιώνει Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

Δικαίωση για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους φαίνεται πως έδωσε δικαστήριο της Ελβετίας, αναφορικά με την δημιουργία της ESL.

Ο στόχος του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν να τιμωρήσει τις ομάδες που έχουν απομείνει στο πρότζεκτ της ESL, μοιάζει να πέφτει στο κενό.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena SER», οι ελβετικές δικαστικές Αρχές ενημέρωσαν τις δύο Συνομοσπονδίες (FIFA, UEFA) ότι δεν έχουν τη δικαιοδοσία να τιμωρήσουν τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η επιστολή του ελβετικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, τονίζει ότι η FIFA και η UEFA περιορίζουν την καινοτομία στο ποδόσφαιρο, αποτρέπουν άλλα φορμάτ διοργανώσεων κι αποκλείουν έτσι τον ανταγωνισμό, περιορίζοντας τις επιλογές του θεατή-καταναλωτή με το να εναντιώνονται σε εναλλακτικές προτάσεις.

Από την πλευρά της η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν σχολίασε το ζήτημα και, όπως όλα δείχνουν, περιμένει το πόρισμα της πειθαρχικής διαδικασίας που άνοιξε κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας, σε βάρος των τριών «μεγαθηρίων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ