Πέρεθ: «Η ESL δεν έχει τελειώσει, γιατί να μας διοικεί η UEFA;»

Πέρεθ: «Η ESL δεν έχει τελειώσει, γιατί να μας διοικεί η UEFA;»

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ισχυρίζεται πως δεν έχει τελειώσει το εγχείρημα της Euroepan Super League, ενώ αφήνει και τις αιχμές του για την UEFA.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν πετάει… λευκή πετσέτα όσον αφορά την European Super League, ενώ ρίχνει τα βέλη του προς την UEFA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ESL δεν έχει καμία σχέση με φτωχούς και πλούσιους. Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι δίκαιο; Τι σημαίνει δίκαιο. Οι ομάδες δεν είναι ίσες, ας ήμαστε ρεασλιστές. Η ESL δεν είναι μία κλειστή Λίγκα, είναι ανοιχτή.

Γιατί πρέπει να μας διοικεί η UEFA; Σετι αποτύχαμε ως ESL; Συνεχίζουμε την δουλειά. Οι φίλαθλοι διοικούν το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και κάναμε μία Λίγκα με τις 12 ομάδες που έχουν τους περισσότερους φιλάθλους.

Δεν έχουν μείνει μόνο τρεις ομάδες, αυτό είναι ψέμα. Είναι μία δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα σε 12 ομάδες. Η ESL συνεχίζει, κανείς δεν μπορεί να φύγει, η UEFA μας απείλησε και οι… φτωχοί Άγγλοι έφυγαν. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελβετίας λέει στην UEFA πως η European Super League δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Γιατί δεν μπορούμε να διοργανώσουμε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά; Υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι εμπορικά. Δείτε την προσέλευση των φιλάθλων και πόσοι τα παρακολουθούν, όπως το El Clasico, το οποίο βλέπουν εκατομμύρια».

Για τον Αλεξάντερ Τσέφεριν: «Αυτοί οι άνθρωποι στην UEFA, δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμια τους, ακόμα και αν το ποδόσφαιρο πεθαίνει. Δεν έχω μιλήσει με τον Τσέφεριν, το ποδόσφαιρο έχασε 8 δις και αυτός έδωσε αύξηση στον εαυτό του. Σε ποια χώρα ζούμε;

Προσπάθησε να μας διώξει από το Champions League και τα δικαστήρια είπαν πως είναι παράνομο. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Οι αγγλικές ομάδες ένιωσαν πίεση και υπέγραψαν κάτι που δεν επιτρέπεται να υπογράψουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ