European Super League – Eπιτίθεται στην UEFA μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση

European Super League – Eπιτίθεται στην UEFA μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η European Super League μετατρέπεται από κλειστή σε ανοικτή Λίγκα και προσπαθεί να χτυπήσει την UEFA μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όλα έδειχναν ότι το σενάριο της δημιουργίας της European Super League δεν υπήρχε περίπτωση να πραγματοποιηθεί πλέον φαίνεται πώς έχει αρχίσει ξανά η συζήτηση για την δημιουργία της.

Αυτή τη στιγμή στην Λίγκα βρίσκονται η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους και από ότι φαίνεται αυτές οι τρεις ομάδες έχουν κάνει ένα στρατηγικό βήμα με στόχο να φτάσουν στην δημιουργία της European Super League.

Έτσι αυτές οι τρεις ομάδες προσπαθούν να βάλουν στο παιχνίδι την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία εξ αρχής ήταν αντίθετη με την δημιουργία της λίγκας καθώς υποστήριζε ότι αυτό αδικούσε τις υπόλοιπες ομάδες.

Πλέον αυτοί οι τρεις οι λόγοι υποστηρίζουν πως τελικά η Λίγκα θα είναι ανοιχτή για να μπορούν να συμμετέχουν όλες οι Ευρωπαϊκές ομάδες βέβαια δεν έχουν ξεκαθαρίσει με ποιο τρόπο μπορεί να συμβεί αυτό.

Έτσι έστειλαν ένα έγγραφο στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο οποίο επιτίθεται κατά της UEFA και τονίζουν τον επεμβατικό της ρόλο στα διοικητικά του ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ