«Βόμβα» από την Ισπανία – «Πέρεθ και Ινφαντίνο φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την Super League»! (pic)

«Βόμβα» από την Ισπανία – «Πέρεθ και Ινφαντίνο φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την Super League»! (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσπαθεί να φέρει στο πλευρό του τον Τζιάνι Ινφαντίνο, δουλεύοντας την... επιστροφή της European Super League!

European Super League is… back! Κι όμως, τα πλάνα και τα σχόλια του Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως παίρνουν… σάρκα και οστά. Διότι, ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης είχε… προειδοποιήσει πως η Super League δεν έχει πεθάνει και δεν πρόκειται να μείνει στα… προσχέδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το… πουθενά, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να βάλει στο «κόλπο» για την επιστροφή της European Super League τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ισπανικό Μέσο «Vozpópuli», ο Πέρεθ προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Ινφαντίνο για τη δημιουργία της Super League και μάλιστα φέρεται να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα, το δημοσίευμα κάνει λόγο πως η Super League θα έχει 20 ομάδες συνολικά και μάλιστα δεν θα έχει σταθερά μέλη, κάτι που «σπάει» και τη… δικαιολογία της UEFA! Μένει να φανούν ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα που φαίνεται να παίρνει και πάλι «φωτιά»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ