Νίκη Βόλου – Αιγάλεω 1-2

Νίκη Βόλου – Αιγάλεω 1-2

Στην πρεμιέρα της Football League το Αιγάλεω επικράτησε με 2-1 της Νίκης Βόλου εκτός έδρας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον Νότιο όμιλο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον Νότιο όμιλο της Football League το Αιγάλεω που έφυγε με διπλό, 2-1 από το Πανθεσσαλικό επί της Νίκης Βόλου.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τσιλιγγίρη. Στην παράβαση είχε υποπέσει ο Ντομίνγκεθ που έκανε χέρι.

Με τον ίδιο τρόπο ήρθε η απάντηση για τη Νίκη Βόλου στο 76′ με τον Γκαρσία να κάνει το 1-1 ύστερα από χέρι που έκανε ο Μαχαίρας.

Κι ενώ όλο έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Μπουρλάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για το Αιγάλεω.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Μπαλάφας (62′ Σαλαμούρας), Αλιατίδης, Πολίμος (90+4′ λ.τρ. Πολίμος), Αργύρης, Μέτσε, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Κρουθ, Γκονζάλες (84′ Τσιώλης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Αναστασίου, Μαχαίρας, Λάσκαρης (84′ Κασνέτση), Σταματάκης, Τσίτσαρης (54′ Μπουρλάκης), Τσιλιγγίρης (75′ Χαντί), Μπαρμπαρούσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ