Ξαφνικό διαζύγιο Ηροδότου – Παπαματθαιάκη, φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Τάτσης

Ξαφνικό διαζύγιο Ηροδότου – Παπαματθαιάκη, φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Τάτσης

Ο προπονητής που ανέβασε τον Ηρόδοτο στη Football League, Μανώλης Παπαματθαιάκης έλυσε αιφνίδια τη συνεργασία του με τους Κρητικούς και ο Γιάννης Τάτσης είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Ξαφνικό διαζύγιο μεταξύ Ηροδότου και Μανώλη Παπαματθαιάκη, του προπονητή που οδήγησε την ομάδα της Κρήτης στην άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League, αναλαμβάνοντάς την το καλοκαίρι του 2017. Φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Γιάννης Τάτσης, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στο πλάι του νυν προπονητή του Κισσαμικού, Γιώργου Πετράκη.

Ο 46χρονος Τάτσης αποχώρησε από τους Χανιώτες επειδή δέχτηκε πρόταση να αναλάβει πρώτος προπονητής σε άλλη ομάδα της Football League, ωστόσο δεν έχει γνωστοποιηθεί ποια θα ήταν αυτή. Εξ ου και ο λόγος που το συγκεκριμένο σενάριο φουντώνει μετά την απομάκρυνση του Παπαματθαιάκη από τον Ηρόδοτο.

Στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με τον Παπαματθαιάκη, ευχαριστεί θερμά τον Έλληνα τεχνικό, δίχως να δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το λόγο της αποχώρησής του.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη. Τον ευχαριστεί θερμά για την απόφαση του να αναλάβει τη Τεχνική Ηγεσία της Ομάδας μας σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία και για την προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και την σημαντική συμβολή του για την άνοδο του Ηροδότου στη Football League. Τέλος του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ