Ηρακλής – Ηρόδοτος 1-0

Ηρακλής – Ηρόδοτος 1-0

Με σκόρερ τον Εμάνουελ Περόνε, ο Ηρακλής μπήκε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας με 1-0 του Ηροδότου.

Με νίκη άρχισε η νέα σεζόν για τον Ηρακλή, ο οποίος με καλή παρουσία επικράτησε με 1-0 του Ηρόδοτου στο Καυτανζόγλειο για την 1η αγωνιστική της Football League. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ο Περόνε στο 9ο λεπτό.

Δυναμική παρουσία από τους οπαδούς του Γηραιού που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, μένοντας ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας τους.

To πρώτο μέρος εξελίχθηκε σε μονόλογο για τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, σκόραραν νωρίς, είχαν ευκαιρίες ενώ βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές, τα γκολ ωστόσο ακυρώθηκαν.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9’ όταν από πάσα του Κλέιτον στην πλάτη της άμυνας, ο Ντούνης έκανε ωραία ενέργεια Ντούνη από τα δεξιά, για να στεντράρει στη συνέχεια και ο Περόνε να τελειώσει όμορφα τη φάση με κεφαλιά (1-0).

Οι κυανόλευκοι απείλησαν και στο 3’ (σουτ Περόνε), το 14’ (σουτ Κλέιτον) το 19’ (παραλίγο αυτογκόλ από τους φιλοξενούμενους) το 23’ (σουτ Ντούνη), ενώ στο 32’ και το 37’ Ζιαμπάρης και Περόνε σκόραραν ωστόσο τα τέρματά τους ακυρώθηκαν ως αντικανονικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τόσες πολλές φάσεις. Ο Ηρακλής είχε πλέον το αποτέλεσμα που ήθελε ενώ από την πλευρά του ο Ηρόδοτος, δεν κατάφερνε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Στο 47’ ο Γηραιός άγγιξε το 2-0, ωστόσο ο Χασομέρης αστόχησε από κοντά σε κεφαλιά, ενώ στο 65’ σε σουτ του Κουτρομάνου επενέβη ο Κουράκης, ενώ στην επαναφορά ο Κανδηλάκης πρόλαβε τον Ρόβα.

Γενικότερα δεν είχαμε πολλές φάσεις με τον Ηρακλή να φτάνει «σβηστά» στο 1-0 και να ξεκινά τη σεζόν με τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ηρακλής – Ηρόδοτος 1-0 

ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Περόνε

Ηρακλής (Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κουρουμάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης (69′ Μενδρινός), Πασάς, Ντούνης (85′ Ταϊανάν), Χασομέρης (61′ Ρόβας), Περόνε, Κλέιτον.

Ηρόδοτος (Φουτσίνι): Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (77′ Αμαραντίδης), Αυγενικού (54′ Αργκιλέσι), Μωραίτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (33′ Μασάδο).

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Κρυωνάς (Σερρών)
Κίτρινες: Πασάς
Κόκκινες: –

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ