Με το δεξί άρχισαν την Football League οι Πλατανιάς και Βόλος

Με το δεξί άρχισαν την Football League οι Πλατανιάς και Βόλος

Με νίκες άρχισαν τις υποχρεώσεις του στην Football League οι Πλατανιάς και Βόλος με την κρητική ομάδα να επικρατεί με 2-1 του Αήττητου Σπατών, ενώ η ομάδα του Βόλου να πετυχαίνει εύκολη νίκη με 7-0 απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο Πλατανιάς άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Football League με σκοπό να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν από την αρχή της αναμέτρησης το αφεντικό του αγώνα και ανεβάζοντας τις γραμμές πολυ ψηλά στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσει να πετύχει το τέρμα που θα του έλυνε τα πόδια. Ωστόσο, όσο και αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η μοναδική ευκαιρία που είχαν οι Κρητικοί στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή του 10ου λεπτού με τον Μαρουκάκη, με τον Έλληνα άσο να μην μπορεί να βρει δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν με την συμπλήρωαση μιας ώρας με τον Παπανικολάου στο 61ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα κατάφερε να βάλει και δεύτερο τέρμα με τον Κορτσάμ, βάζοντας στέρεες βάσεις στην νίκη των γηπεδούχων. Ωστόσο, ο Σπυρόπουλος κατάφερε να μειώσει στο 70 δίνοντας ελπίδες στον Αήττητο. Αλλά η προσπάθεια έμεινε στην μέση, με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο άλλο ματς που γινόταν στι 16:00 ο Βόλος έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκακης, επικρατώντας την με 7-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 22ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μαντζή, ενώ ο Ηλιόπουλος πέτυχε το 2-0 12 αγωνιστικά λεπτά αργότερα με τον Ηλιόπουλο. Μάλιστα, το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος το μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο με την ομάδα της Θεσσαλίας να πετυχαίνει άλλα πέντε γκολ στον αγώνα.Ο Λούκας Γκαρσία στο 62΄ έκανε το 3-0, ενώ στο 67΄ ο Μάντζης με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου, στην νίκη της ομάδας του κάνοντας το 4-0. Στο 70΄ ήταν η σειρά του Πίτου Γκαρσία να σκοράρει και να κάνει το 5-0. Στα υπόλοιπα 20 λεπτά που απέμειναν οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Μάντζης στο 73, πετυχαίνοντας χατ -τρικ , ενώ γκολ πέτυχε και ο Φράγκου, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο (71′ Ν’ Γκουέμ), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (66′ Φράγκος), Πέντα (55′ Λούκας Γκαρσία), Κότο, Μάντζης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μούτσα, Χρούσιελ, Παπανίκου, Παναγιώτου, Παντίδος, Μαχαίρας, Χούσος, Παπαδόπουλος (46′ Γυφτοκώστας), Ψιάνος, Κάκκο (68′ Ματθαίου), Άλεξιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ