Ηρακλής – Εργοτέλης 2-1

Ηρακλής – Εργοτέλης 2-1

Ο Ηρακλής πέτυχε δεύτερη σερί νίκη με τον Χοσέ Μαουέλ Ρόκα στον πάγκο, με 2-1 κόντρα στον Εργοτέλη, χάρη στο γκολ του Περόνε στο 83'. Οι Κρητικοί είχαν ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μαζουλουξή (42') το γκολ του Ντούνη (23').

Το 2019 έχει μπει πολύ καλά για τον Ηρακλή που πήρε και δεύτερη σερί νίκη μετά το διπλό στα Χανιά επί του Κισσαμικού, καθώς επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη. Ο Περόνε ήταν ο λυτρωτής για τον «Γηραιό» καθώς ο Αργεντινός επιθετικός στο 83′ με πανέξυπνη κίνηση και προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους τρεις βαθμούς στον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες με πιο σημαντική το δοκάρι του Χασομέρη στο 33′ και κατάφερε να πάρει μια δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 23′ ο Ντούνης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος στην άμυνα του Εργοτέλη και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 42′ ο Εργοτέλης ισοφάρισε με κεφαλιά του Μαζουλουξή μετά από κόρνερ του Μπουρσέλη αλλά ο Περόνε δεν είχε μιλήσει ακόμη. Έτσι στο 83′ μετά από ένα γέμισμα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Αργεντινός με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας, έκανε το 2-1 δίνοντας στην ομάδα του ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Hρακλής (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Πασάς, Ζιαμπάρης, Γιαννίτσης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κωστούλας, Κλέιτον (62′ Παναγιωτούδης), Χασομέρης (78′ Ρόβας), Ντούνης, Περόνε (85′ Πτηνόπουλος).

Εργοτέλης (Νίκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς (68′ Οικονόμου), Μπουρσέλης (58′ Γροντής), Μαζουλούξης, Μπάτζιος, Μπρούς, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Κουάτενγκ, Ιατρούδης, Έφορντ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ