Νίκη παραμονής για τον Ηρακλή, στο +8 με τριάρα ο Βόλος

Νίκη παραμονής για τον Ηρακλή, στο +8 με τριάρα ο Βόλος

Ο Ηρακλής πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Αήττητου Σπάτων με 2-1 και ανάσανε βαθμολογικά, ενώ και ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 της Σπάρτης. Μεγάλη εκτός έδρας νίκες για την ΑΕ Καραϊσκάκη στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Ηρακλής επικράτησε του Αήττητου Σπάτων στο Καυτανζόγλειο με 2-1 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Football League. Στη μάχη της κορυφής ο ΝΠΣ Βόλος επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 της Σπάρτης εντός έδρας, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας που υπέστη ήττα σοκ (1-0) από την ΑΕ Καραϊσκάκης στους 8 βαθμούς.

Ο Γηραιός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι απέναντι στον Αήττητο και στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης προηγούνταν ήδη με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα από τον Νιαμπούγιου στο 12ο λεπτό και από τον Μπορίκο στο 26ο λεπτό. Όμως στο 41ο λεπτό οι  φιλοξενούμενοι μείωσαν με σκόρερ τον Ρούνεϊ Βακενβάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής έστω και δύσκολα κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα του και να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από αυτήν στη Σπάρτη και να σκαρφαλώσει στους 30 βαθμούς, 8 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Νίκησε και αύξησε τη διαφορά στην κορυφή ο Βόλος

Στον Βόλο, οι πρωτοπόροι είχαν εύκολο απόγευμα κόντρα στην Σπάρτη, όπου και επικράτησαν με 3-0 και επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Βόλου μάλιστα αύξησε τη διαφορά της από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας στους 8 βαθμούς, καθώς η ομάδα της Θεσσαλίας υπέστη ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης εντός έδρας με 1-0.

Ο Βόλος καθάρισε εύκολα το ματς, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Πίτου Γκαρσία, ενώ στο 41ο λεπτό ο Καρίκι έκανε το 2-0 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Φράγκος στο 83ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το 3-0, με τον Βόλο να είναι ξεκάθαρο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Στη Λάρισα ο Απόλλωνας γκέλαρε κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς ηττήθηκε με 1-0 και έδωσε την ευκαιρία στον Βόλο να αυξήσει τη διαφορά στο +8. Η ομάδα της Λάρισας δεν ήταν καλή, ενώ και οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το παιχνίδι και πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη με σκόρερ τον Τζιόρα στο 44ο λεπτό.

Γλίτωσε το κάζο στις καθυστερήσεις η Παναχαϊκή

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στο ματς με τη Δόξα Δράμας, στο πιο ωραίο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Football League. Οι Δραμινοί προηγήθηκαν μόλις στο 9΄με τον Δούμτσιο, ο οποίος όμως στο 15ο λεπτό δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και έβαλε φωτιά στο ματς. Στο 38ο λεπτό ο Ελευθεριάδης έφερε το ματς στα ίσια και την ευκαιρία στην Παναχαϊκή να πιέσει για να πάρει μια νίκη που θα την έφερνε πολύ κοντά στην δεύτερη θέση.

Όμως η Δόξα Δράμας στο 61ο λεπτό με τον Λεμονή πήρε εκ νέου το προβάδισμα, παρά το γεγονός πως έπαιζε με 10. Τελικά οι Πατρινοί γλίτωσαν το κάζο στο 90΄με σκόρερ τον Ελευθεριάδη και παρέμεινε στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Τέλος ο Απόλλων Πόντου πέτυχε ακόμα μια νίκη επί του Αιγινιακού με 1-0 και πλησίασε στον 1 βαθμό από τη δεύτερη θέση με σκόρερ τον Κυβελίδη στο 44ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την ώρα αγωνίζεται ο Εργοτέλης με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη στο τελευταίο (χρονικά) παιχνίδι  της αγωνιστικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ