Η Καλαμάτα επέστρεψε εκεί όπου ανήκει (vid)

Η Καλαμάτα επέστρεψε εκεί όπου ανήκει (vid)

Το ιστορικό σωματείο της Καλαμάτας επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και οι οπαδοί της έφτιαξαν ένα υπέροχο βίντεο αφιερωμένο στην προσπάθεια των οπαδών και του αρχιτέκτονα, Γιάννη Χριστόπουλου.

Μεγάλες στιγμές ζει ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της επαρχίας. Ο λόγος για την Καλαμάτα που μετά από μια δεκαετία περιπλάνησης στα κατώτερα στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και την Football League.

Το εκτός έδρας ματς κόντρα στο Αιγάλεω σηματοδοτεί την επιστροφή αυτή, η οποία ήρθε με μεγάλη περιπέτεια, αλλά οι κόποι και οι προσπάθειες των παικτών της Μαύρης Θύελλας και του προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου, ανταμείφθηκαν στο τέλος.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανέλαβε τον Μάιο του 2018 την ομάδα της γενέτειράς του και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί η επιστροφή της Καλαμάτα εκεί που ανήκει. Ο «τίμιος αγώνας» όπως ανέφερε στις δηλώσεις κατά την παρουσίασή του απέδωσε καρπούς και πλέον όλοι στην Μαύρη Θύελλα είναι έτοιμοι να ζήσουν «την πιο όμορφη Κυριακή» όπου οι οικογένειες θα μπορούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η διαδρομή ήταν δύσκολη, με ατυχίες και μια άνοδο να κερδίζεται στο… και 1. Οι Καλαματιανοί τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλό τους, έχασαν στο εκτός έδρας γκολ την άνοδο στα μπαράζ με τον Διαγόρα, αλλά τελικά, έχοντας τερματίσει ως μια από τις καλύτερες δεύτερες, ήταν η πρώτη επιλαχούσα όταν ομάδες απέσυραν τη συμμετοχή τους από την Football League.

Όλα αυτά τα αποτύπωσαν οι οπαδοί της Καλαμάτας σε ένα δυνατό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των ποδοσφαιριστών, της κερκίδας αλλά και των δηλώσεων του Γιάννη Χριστόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ