Δύο συλλήψεις στο Αιγάλεω-Καλαμάτα

Δύο συλλήψεις στο Αιγάλεω-Καλαμάτα

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (29/9) αγώνα μεταξύ του Αιγάλεω και της Καλαμάτας για τη Football League, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έκαναν επεισόδια, με την αστυνομία να προχωρά σε δύο συλλήψεις.

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας Αιγάλεω-Καλαμάτα για την 1η αγωνιστική της Football League, καθώς περίπου 100 οργανωμένοι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν μπουκάλια σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο.

Συνέπεια όλων αυτών που έγιναν ήταν να συλληφθούν δύο οπαδοί του Αιγάλεω.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Μετά τη λήξη του αγώνα περίπου 100 οργανωμένοι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας από τη θύρα 12 πέταξαν μπουκάλια στους αστυνομικούς που βρίσκονταν εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ τρεις από αυτούς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προκειμένου να επιτεθούν στους διαιτητές και στους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά λόγω της παρουσίας αστυνομικών επέστρεψαν στη θύρα τους.

Στη συνέχεια οι 100 οργανωμένοι φίλαθλοι βγήκαν από τη θύρα 12 μετέβησαν πεζοί τη λεωφόρο Θηβών και αφού διέκοψαν την κυκλοφορία επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών με πέτρες, φωτοβολίδες, ξύλινα κοντάρια και λάστιχα.

Οι επιθέσεις διήρκησαν για τριάντα λεπτά. Η αστυνομία προέβη σε δύο συλλήψεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ