Νίκη Βόλου – Ιωνικός Νίκαιας 1-2

Νίκη Βόλου – Ιωνικός Νίκαιας 1-2

Ο Ιωνικός έφυγε θριαμβευτής από τον Βόλο «σκαρφαλώνοντας» στην κορυφή και «βυθίζοντας» ακόμα περισσότερο τη Νίκη στην βαθμολογία.

Στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας για την Football League, ο Ιωνικός Νίκαιας απέδρασε από την πάντοτε δύσκολη έδρα της Νίκης Βόλου με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό της συνάντησης με τον Γκούφα, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η Νίκη που χρειαζόταν απεγνωσμένα τους τρεις βαθμούς, αφού είχε μείνει χαμηλά στη βαθμολογία, έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 50′ με τον Κάπο.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Καλλέργης πέτυχε το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι έγινε σκληρό στα τελευταία 25 λεπτά με τον Γκούφα να δέχεται την δεύτερη κίτρινη και να αφήνει τον Ιωνικό με 10 παίκτες.

Η Νίκη είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα να ισοφαρίσει εκ νέου, ωστόσο δεν το πέτυχε στα εναπομείναντα λεπτά. Το παιχνίδι επιφύλασσε και δεύτερη κόκκινη κάρτα, αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους στο 84′.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ιωνικός έπιασε έστω και προσωρινά στους 10 βαθμούς την Καλαμάτα, ενώ η Νίκη παρέμεινε στους 4 βαθμούς και στην ζώνη του υποβιβασμού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ