«Ξέρανε» την Καλαμάτα στο 91′ ο Ολυμπιακός Βόλου, νίκες για Καβάλα-Βέροια

«Ξέρανε» την Καλαμάτα στο 91′ ο Ολυμπιακός Βόλου, νίκες για Καβάλα-Βέροια

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τεράστια νίκη στην Καλαμάτα με ανατροπή και με γκολ στις καθυστερήσεις (1-2), ενώ Καβάλα και Βέροια είχαν εύκολο έργο κόντρα σε Θεσπρωτό και Αιγάλεω. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Επική νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Καλαμάτα με 2-1 κόντρα στην τοπική ομάδα, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν στο 35′ με γκολ του Αλεξόπουλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μία μεγάλη ανατροπή. Αρχικά, στο 41′ έγινε το 1-1 με τον Ντούνη, με την ομάδα από τον Βόλο να ισοφαρίζει σε κρίσιμο σημείο.

Στο 72′ η Καλαμάτα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κωνσταντινόπουλου και ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε την ευκαιρία, όντας με αριθμητικό πλεονέκτημα, να πάρει μία σπουδαία νίκη. Στο 91′ έγινε το 2-1 για τους «ερυθρόλευκους» και με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στην 7η θέση με 9 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως αυτή ήταν η δεύτερη νίκη συνολικά για τον Ολυμπιακό Βόλου και η δεύτερη συνεχόμενη, ενώ η Καλαμάτα με αυτή την ήττα «γκρεμίστηκε» από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Καβάλα επικράτησε εύκολα με 4-1 του Θεσπρωτού και ανέβηκε στην κορυφή της Football League με 11 βαθμούς, όσους έχουν Βέροια και ΟΦ Ιεράπετρας. Οι «Αργοναύτες» προηγήθηκαν με τον Γαβριηλίδη στο 26′, αλλά η απάντηση από τον Θεσπρωτό ήρθε στο 43′ με γκολ του Ντάλα Κόστα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα όμως ήταν καταιγιστική. 2-1 ο Βόσαλικ με πέναλτι στο 66′, 3-1 από τον ίδιο παίκτη στο 73′ και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος στο 79′.

Η Βέροια πήρε εύκολη νίκη με 3-1 κόντρα στο Αιγάλεω και βρίσκεται στην κορυφή με Καβάλα και ΟΦ Ιεράπετρας. Το σκορ άνοιξε ο Μουρατίδης στο 7′ για τους γηπεδούχους, το Αιγάλεω ισοφάρισε στο 29′ με αυτογκόλ του Ζούρκου, ενώ το 2-1 και 3-1 έγινε από τους Κανούλα και Χαντζάρα στο 61′ και το 89′ αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Football League:

Σάββατο 2/11:

Νίκη Βόλου-Ιωνικός 1-2

Κυριακή 3/11:

Βέροια-Αιγάλεω 3-1
Καβάλα-Θεσπρωτός 4-1
Καλαμάτα-Ολυμπιακός Βόλου 1-2
Ένωση Ασπροπύργου-Τρίκαλα 1-1
Ιάλυσος-Διαγόρας 1-1
ΠΟ Τρίγλιας-ΟΦ Ιεράπετρας 0-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ