Ολυμπιακός : Γκολ και έφυγε για Αίγυπτο ο Χασάν!

Ολυμπιακός : Γκολ και έφυγε για Αίγυπτο ο Χασάν!

Ο Αχμέντ Χασάν έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Champions League και κέρδισε κλήση στην Εθνική της πατρίδας του μετά από 13 μήνες!

Ο Αχμέντ Χασάν σκόραρε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού στο 1-0 επί της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος. Όμως, ο Αιγύπτιος επιθετικός έλαβε και άλλα θετικά μαντάτα την Πέμπτη, τα οποία προήλθαν από την πατρίδα του!

Ο Χασάν ενημερώθηκε ότι συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αιγύπτου, Χοσάμ Ελ Μπάντρι, για τα δύο παιχνίδια με το Τόγκο στις 14 και στις 17 Νοεμβρίου, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ο Μπάντρι δεν περίμενε το γκολ του 27χρονου στράικερ εναντίον των Μασσαλών για να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά σίγουρα ο αντίκτυπος ήταν σημαντικός.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει καταγράψει 25 συμμετοχές με το αιγυπτιακό εθνόσημο και έχει σκοράρει 5 φορές. Ωστόσο, ο Χασάν για τελευταία φορά είχε χριστεί διεθνής στο φιλικό της Αιγύπτου με τη Μποτσουάνα στις 24 Οκτωβρίου του 2019. Δηλαδή, δεκατρείς ολόκληρους μήνες πριν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ