«Μπα ή Σισέ δίπλα στον Καλιντού Κουλιμπαλί»

«Μπα ή Σισέ δίπλα στον Καλιντού Κουλιμπαλί»

Στη Σενεγάλη θεωρούν ότι ήρθε η ώρα ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να παίξει παρτενέρ του αμυντικού της Νάπολι.

Την άποψη ότι έχει έρθει η ώρα να παίξουν στην Σενεγάλη ο Ουσεϊνού Μπα και ο Παπέ Σισέ, εξέφρασε ο παλαίμαχος Σενεγαλέζος στόπερ Σεΐχ Σίντι Μπα. Ο Σίντι Μπα τόνισε ότι ένας από τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να πλαισιώσει τον Καλιντού Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κουλιμπαλί είναι βασικός στη Νάπολι και αρχηγός στην αφρικάνικη χώρα. Μέχρι τώρα, ο παρτενέρ του ήταν Σεϊκχού Κογιατέ. Αλλά, σύμφωνα με τον Σίντι Μπα, «δεν είναι λογικό να παίξει ξανά ο Κογιατέ. Στην Εθνική ομάδα έχουμε πολλούς αξιόλογους αμυντικούς πια. Υπάρχουν παίκτες όπως οι Ουσεϊνού Μπα, Παπέ Σισέ, ακόμα και ο Σαλίφ Σανέ, για να παίξουν δίπλα στον Κουλιμπαλί. Το δίδυμο Κουλιμπαλί – Κογιατέ δεν έχει μέλλον».

Φυσικά, ο καθ’ ύλην αρμόδιος είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλιού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος έχει στα πλάνα του τον Σισέ και τον Μπα και τους κάλεσε για τα δύο παιχνίδια της Σενεγάλης με τη Γουινέα-Μπιζάου, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ