Καμαρά – «Η καρδιά μου και το μυαλό μου θα είναι μαζί σας» (pic)

Καμαρά – «Η καρδιά μου και το μυαλό μου θα είναι μαζί σας» (pic)

Το μήνυμα του Μαντί Καμαρά στους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Γουινέας ενόψει του Κόπα Αφρικα.

Ο Μαντί Καμαρά εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και σπουδαίος άνθρωπος και το απέδειξε περίτρανα με το μήνυμα που ανέβασε στα social media, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Κόπα Αφρικα.

Ο μέσος του Ολυμπιακού μπορεί να μην κλήθηκε από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Γουινέας για το Κόπα Αφρικα, αλλά θα βρίσκεται νοητά δίπλα στους συμπαίκτες του στην προσπάθειά τους για διάκριση στην κορυφαία διοργάνωση του αφρικάνικου ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα που ανέβασε στα social media το μεσημέρι της Κυριακής, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι όλοι διαφορετικοί, αλλά όλοι βρισκόμαστε δίπλα σε αυτή την ομάδα και θα την ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Οι προσευχές μου, η καρδιά μου και το μυαλό μου θα βρίσκονται μαζί σας. Καλή επιτυχία, Γουινέα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην εθνική ομάδα της Γουινέας έχουν κληθεί δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Αγκιμπού Καμαρά, που είναι πλέον από τα βασικά γρανάζια της εθνικής του ομάδας, αλλά και ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Πειραιά, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Νέφτσι Μπακού.

Δείτε το μήνυμα του Μαντί Καμαρά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ