Γκολάρα με τακουνάκι από τον Γκάρι Ροντρίγκες (vid)

Γκολάρα με τακουνάκι από τον Γκάρι Ροντρίγκες (vid)

Τρομερό γκολ από τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Πράσινου Ακρωτηρίου με το Καμερούν για το Κόπα Αφρικα.

«Μαγεία» από τον Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι του Πράσινου Ακρωτηρίου με το Καμερούν του Πιερ Κούντε για το Κόπα Αφρικα, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να πετυχαίνει στο 53’ γκολάρα με τακουνάκι και να ισοφαρίζει σε 1-1 το παιχνίδι, για την 3η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο εξτρέμ της πειραϊκής ομάδας μπήκε ως αλλαγή πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο και έφερε στα ίσια το ματς. Ο Ρόχα Σάντος κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή του Καμερούν, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκάρι Ροντρίγκες με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Εντυπωσιακό γκολ από τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, που πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στο Κόπα Αφρικα και είναι από τους πρωταγωνιστές του Πράσινου Ακρωτηρίου. Ο διεθνής εξτρέμ των Πειραιωτών εκτός από το γκολ που πέτυχε σήμερα, είχε και ασίστ στο πρώτο παιχνίδι με την Αιθιοπία.

Ο 31χρονος είχε δώσει την πάσα στον Ταβάρες και είχε βοηθήσει τους Μπλε Καρχαρίες να πάρουν τη νίκη με 1-0. Σήμερα, μπορεί να μην ξεκίνησε στη βασική 11άδα, αλλά όταν μπήκε έκανε τη διαφορά, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να πετυχαίνει ίσως το πιο εντυπωσιακό γκολ στο φετινό Κόπα Αφρικα.

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ