Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό – Επιστρέφει δεύτερος παίκτης από το Κόπα Αφρικα (vid)

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό – Επιστρέφει δεύτερος παίκτης από το Κόπα Αφρικα (vid)

Η Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά ηττήθηκε με 1-0 από την Γκάμπια και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Αφρικα – Επαιξε βασικός ο «ερυθρόλευκος» μεσοεπιθετικός και έγινε αλλαγή στο 76’.

Μετά τον Χένρι Ονιεκούρου, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε στο Κόπα Αφρικα αποκλείστηκε και παίρνει πλέον τον δρόμο για την επιστροφή στον Ρέντη. Ο λόγος για τον Αγκιμπού Καμαρά, αφού η εθνική ομάδα της Γουινέας ηττήθηκε από την Γκάμπια με 1-0 για τους «16» της διοργάνωσης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Αφρικα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικός στη σημερινή αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα. Ο Αγκιμπού έμεινε στο χορτάρι μέχρι το 76’, όταν άφησε τη θέση του στον Σιλά. Αντίθετα, ο ετερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Γουινέας, ο Μαμαντού Κανέ, έμεινε στον πάγκο.

Για την ιστορία, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε στην Γκάμπια την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αφρικα πέτυχε ο Μπάροου στο 71’. Ο Αγκιμπού Καμαρά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αφρικα και παίρνει τον δρόμο για την Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο Κόπα Αφρικα παραμένει ακόμα οι Παπέ Αμπού Σισέ (Σενεγάλη), Πιερ Κούντε (Καμερούν) και Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σενεγάλη στους 16 έχει πέσει με το Πράσινο Ακρωτήρι, που σημαίνει ότι ένας εκ των Σισέ ή Ροντρίγκες θα αποκλειστεί και θα γυρίσει στον Ρέντη.

ΓΟΥΪΝΕΑ: Κεϊτά, Κονατέ (83’ Γκιλαβογκί), Σορί Κοντέ, Καμαρά, Σο, Σισέ, Ντιαβαρά, Α.Καμαρά (76’ Σιλά), Μορίμπα, Καντέ, Μπαγιό (83’ Καμπά)

ΓΚΑΜΠΙΑ: Γκαγιέ, Ζανιέ, Κόλεϊ, Μπάροου, Γκόμες, Μαρέ, Ενγκούμ, Μπομπ (90+1’ Γιάλοου Μπιέ), Γιάλλοου (63’ Ε.Κόλεϊ), Νταρμπό (72’ Ντζιέ), Μούσα Μπάροου (72’ Σεσάι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ