Κλοπ: «Αν κάποιος αμφισβητήσει την πίστη του Σαλάχ, θα πρέπει να αναρωτηθεί αν η κρίση του είναι σωστή»

Κλοπ: «Αν κάποιος αμφισβητήσει την πίστη του Σαλάχ, θα πρέπει να αναρωτηθεί αν η κρίση του είναι σωστή»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε την επιστροφή του Μο Σαλάχ στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού του κατα τη διάρκεια του Κόπα Άφρικα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε τον Μοχάμεντ Σαλάχ για την επιστροφή στο Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του στο Κόπα Άφρικα, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν κανείς να αμφισβητεί την πίστη και την αφοσίωση του.

Παράλληλα, τον χαρακτήρισε ως τον «πιο πιστό Αιγύπτιο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να σταθεί στο πλευρό του παίκτη του.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του δανεισμού του Κάρμο σύμφωνα με τον Ρομάνο

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλοπ:

«Η Αίγυπτος κι η Λίβερπουλ θέλουμε ακριβώς το ίδιο, να επιστρέψει ο Σαλάχ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αν μείνει εκεί και δεν μπορεί να κάνει την κατάλληλη αποθεραπεία, θα καθυστερήσει, κι αυτό είναι πρόβλημα ειδικά για την Αίγυπτο αν περάσει στη διοργάνωση.

Έτσι, τον φέρνουμε εδώ όχι επειδή θέλουμε να τον πάρουμε μακριά από την Αίγυπτο, αλλά επειδή θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη ιατρική περίθαλψη, αυτό είναι το μόνο που θέλουμε.

Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, κι αν είπα κάτι πολύ νωρίς, δεν το ανακοίνωσα απλά είπα «νομίζω ότι έχει συμφωνηθεί», αυτό άκουσα, έχω τόσα πολλά πράγματα να κάνω και τόσα πράγματα συμβαίνουν γύρω μου.

Κι αν κάποιος αμφισβητήσει την πίστη του Σαλάχ, θα πρέπει να αναρωτηθεί αν η κρίση του είναι σωστή, γιατί ο Σαλάχ είναι σίγουρα ο πιο πιστός Αιγύπτιος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ