Προπονητής Σενεγάλης: «Ζητώ συγγνώμη, η καρδιά μου ανήκει σε αυτή την όμορφη χώρα»

Προπονητής Σενεγάλης: «Ζητώ συγγνώμη, η καρδιά μου ανήκει σε αυτή την όμορφη χώρα»

Ο προπονητής της Σενεγάλης δημοσίευσε την πρώτη του ανάρτηση μετά την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα και παράλληλα ζήτησε συγγνώμη για την απόφαση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να αποχωρήσει για λίγο διάστημα από τον αγωνιστικό χώρο, στον τελικό με το Μαρόκο.

Μέσα από μία ιδιαίτερα συναισθηματική ανάρτηση, ο προπονητής της Σενεγάλης Παπ Τιαού επέλεξε να πει το δικό του «ευχαριστώ» σε όσους τον στήριξαν για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Σενεγάλης ζήτησε συγγνώμη για την απόφαση της ομάδας να αποχωρήσει για ένα μικρό διάστημα από τον τελικό και ανέφερε ότι ποτέ δεν ήταν η πρόθεσή του να πάει ενάντια στις αρχές του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Πόσα χρόνια έχει να νικήσει την Εφές εκτός έδρας ο Ολυμπιακός (vids)

Η ανάρτηση του Τιαού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pape Thiaw (@papthiaw)

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τιαού:

«Για τη Σενεγάλη. Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το μυαλό μου είναι αγκυρωμένα σε αυτή την όμορφη χώρα που μου έδωσε τα πάντα και γι’ αυτήν θα έκανα το αδύνατο.

Ζήσαμε ένα εξαιρετικό τουρνουά με μια υπέροχη διοργάνωση, το οποίο δυστυχώς έληξε με έναν δραματικό τρόπο.

Ποτέ δεν ήταν πρόθεσή μου να πάω ενάντια στις αρχές του παιχνιδιού που αγαπώ τόσο πολύ. Απλώς προσπάθησα να προστατεύσω τους παίκτες μου από την αδικία.

Αυτό που κάποιοι θα εκλάβουν ως παραβίαση των κανονισμών δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια συναισθηματική αντίδραση στη μεροληψία της κατάστασης. Μετά από διαβούλευση, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα και να πάμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο για εσάς.

Ζητώ συγγνώμη αν ενδέχεται να προσέβαλα κάποιους, αλλά οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα καταλάβουν ότι το συναίσθημα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτού του αθλήματος.

Θα ήθελα να χαιρετίσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας και τον Υπουργό Αθλητισμού που μας έθεσαν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, την Ομοσπονδία μας για την ακλόνητη στήριξή της και τους φιλάθλους μας που μετακίνησαν βουνά μαζί μας.

Δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει όλα αυτά χωρίς την οικογένειά μου: τη μητέρα μου που δεν βρίσκεται πια σε αυτόν τον κόσμο, τον πατέρα μου, τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου που μου δίνουν μια επιπλέον πηγή κινήτρου.

Τέλος, οι παίκτες μου, αυτοί οι 28 πολεμιστές που έδωσαν ιδρώτα, αίμα και ψυχή για το έθνος τους. Είναι απόλαυση να σας καθοδηγώ, γιατί πέρα από το ότι είστε θρύλοι, είστε και εξαιρετικοί άνθρωποι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ