Αίγυπτος – Ζιμπάμπουε 1-0 (vid)

Αίγυπτος – Ζιμπάμπουε 1-0 (vid)

Η οικοδέσποινα επικράτησε με 1-0 της Ζιμπάμπουε χάρη στο γκολ του Τρεζεγκέ – Επαιξε ως αλλαγή ο Ουάρντα, στον πάγκο ο Χασάν.

Με πρωταγωνιστή τον Τρεζεγκέ η Αίγυπτος επικράτησε στην πρεμιέρα του Κόπα Αφρικα της Ζιμπάμπουε με 1-0 και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση.

Το γκολ που λύτρωσε τους οικοδεσπότες απέναντι στην μαχητική Ζιμπάμπουε ήρθε στο 41’, μετά την εξαιρετική ενέργεια του Τρεζεγκέ. Ο άσος της Κασίμπασα μπήκε στην περιοχή από αριστερά, χόρεψε δύο αντιπάλους τους και με δυνατό σουτ με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ένα γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.

Εκτός από το γκολ, η Αίγυπτος είχε άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες. Η πρώτη μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μόχσεν έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε συστημένη στο παραθυράκι του πορτιέρο της Ζιμπάμπουε, αλλά ο Σιμπάντα απέκρουσε. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σαΐντ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδια αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Αμρ Ουάρντα. Ο άσος του ΠΑΟΚ μπήκε στο 71’ στη θέση του Αμπντάλα Αλ Σαΐντ, ενώ ο Χασάν παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=3hjOoM8aQ2Q

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ