Ο Ουάρντα επέστρεψε στην Εθνική Αιγύπτου

Ο Ουάρντα επέστρεψε στην Εθνική Αιγύπτου

Ο Αχμέντ Σομπέιρ, αντιπρόεδρος της Αιγυπτιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε επισήμως στην ομάδα.

Ο Αμρ Ουάρντα επιστρέφει στην Εθνική Αιγύπτου που αγωνίζεται στο Κύπελλο Αφρικής 2019! Μόλις δυο μέρες μετά το αποκλεισμό του για πειθαρχικό παράπτωμα, η αιγυπτιακή ομοσπονδία ανακοίνωσε την επιστροφή του.

Την Τετάρτη (26/6) η ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, τέθηκε εκτός ομάδας για «λόγους συμπεριφοράς».

Ο Ουάρντα κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση στο instagram από την συμπατριώτισσά του, Μέγκαν Κέλερ, που είναι μοντέλο, γεγονός που οδήγησε στον αποκλεισμό του από την ομάδα πριν από τη νίκη των «Φαραώ» με 2-0 εναντίον της Λαικής Δημοκρατίας του Κονγκό.

Ο αμυντικός της Άστον Βίλα, Αχμέντ Ελμοχαμαντί, έδειξε δύο δάχτυλα σε κάθε χέρι για να σχηματίσει τον αριθμό 22 του Ουάρντα μετά την νίκη εναντίον της ΛΔ Κονγκό, ενώ ο Μπαχέρ Ελμοχαμαντί, έδειξε μία φανέλα του Ουάρντα ενώ βρισκόταν στον πάγκο.

Η υποστήριξη συνεχίστηκε στο διαδίκτυο, με τους Αιγύπτιους αστέρες Μοχάμεντ Σαλάχ, Αχμέντ Χεγκάτσι και άλλους, ζητώντας ανάκληση της τιμωρίας και «δεύτερες ευκαιρίες» και ο ίδιος ο παίκτης, ζήτησε μέσω βίντεο, δημόσια συγγνώμη.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Αχμέντ Σομπέιρ, αντιπρόεδρος της Αιγυπτιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ότι ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε επισήμως στην ομάδα.

Μένει να φανεί, εάν ο Μεξικανός προπονητής της Αιγύπτου Χαβιέ Αγκίρε, ο οποίος δήλωσε ότι ο αποκλεισμός του Ουάρντα δεν θα επηρεάσει την ομάδα, θα τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του πριν από τον τελευταίο αγώνα των «Φαραώ» στον όμιλο εναντίον της Ουγκάντας την Κυριακή (30/6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ