Νίκη για Γουινέα και Μαδαγασκάρη- Έπαιξε ως αλλαγή ο Καμαρά (pic)

Νίκη για Γουινέα και Μαδαγασκάρη- Έπαιξε ως αλλαγή ο Καμαρά (pic)

Ο Μαντί Καμαρά αγωνίστηκε, έστω και για λίγο, στη νίκη της Γουινέας με 2-0 κόντρα στο Μπουρουντί, ενώ Μαδαγασκάρη και Νιγηρία προκρίθηκαν, με νίκη της πρώτης (2-0).

Για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Copa Africa, Γουινέα και Μαδαγασκάρη επικράτησαν με το ίδιο σκορ (2-0) των Μπουρουντί και Νιγηρίας αντίστοιχα.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, αγωνίστηκε για πέντε λεπτά στη νίκη της Γουινέας με 2-0 κόντρα στο Μπουρουντί, περνώντας ως αλλαγή στο 85′. Βασικός για τη Γουινέα ήταν επίσης το δεξί μπακ της Ξάνθης, Μίκαελ Ντίρεσταμ.

Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Γιαταρά στο 25′ και στο 52′, δίνοντας τη νίκη, αλλά όχι απαραίτητα την πρόκριση για τη Γουινέα, καθώς η ομάδα του Καμαρά περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων για να μάθει αν ήταν μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων (προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι).

Με τους 4 βαθμούς πάντως, η Γουινέα πιθανότατα θα προκριθεί.

Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου, η Μαδαγασκάρη πήρε την πρώτη θέση νικώντας 2-0 τη Νιγηρία, η οποία πέρασε ως δεύτερη στη φάση των «16».

Τελική βαθμολογία 2ου ομίλου:

1. Μαδαγασκάρη 7 (5-2) (προκρίθηκε)
2. Νιγηρία             6 (2-2) (προκρίθηκε)
3. Γουινέα             4 (4-3) (περιμένει)
4. Μπουρουντί     0 (0-4) (αποκλείστηκε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ