Δίχως άγχος το Μάλι!

Δίχως άγχος το Μάλι!

Πολύ σημαντική (βαθμολογικά) η αναμέτρηση Ανγκόλα - Μάλι, όχι μόνο για τον 5ο όμιλο.

Στις 22:00, στην Ισμαηλία και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, διεξάγεται η αναμέτρηση Ανγκόλα – Μάλι, που θα κρίνει πολλά.

Η Ανγκόλα, μετά την πολύ καλή εμφάνιση της πρεμιέρας, που συνοδεύτηκε με την ισοπαλία 1-1 απέναντι στο φαβορί του ομίλου Τυνησία, απογοήτευσε την 2η αγωνιστική με το 0-0 απέναντι στην Μαυριτανία. Μάλιστα οι αντίπαλοί της ήταν πιο απειλητικοί, με την ομάδα του Βασίλιεβιτς να δημιουργεί μόλις 5 τελικές στον αγώνα. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσει” την παρουσία της στους 16 και τώρα χρειάζεται τη νίκη απέναντι στο Μάλι.

Το Μάλι, μετά την ευρεία νίκη με 4-1 επί της Μαυριτανίας στην πρεμιέρα, ήρθε ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Τυνησία και βρίσκεται με το 1.5 πόδι στους 16. Με παρόδοξο τρόπο επιτεύχθηκαν τα τέρματα και των δύο ομάδων. Το Μάλι έκανε το 1-0 στο 60’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Σαμασέκου, με τον τερματοφύλακα της Τυνησίας να φέρει αποκλειστική ευθύνη για το γκολ. Δέκα λεπτά αργότερα οι Τυνήσιοι ισοφάρισαν με εκτέλεση φάουλ του Καζρί, με την μπάλα χτυπά στο τείχος και να αλλάζει εντελώς τροχιά. Το Μάλι προκρίνεται στη νοκ άουτ φάση ακόμη και με ήττα αφού οι 4 πόντοι που έχει μαζέψει μοιάζουν αρκετοί για να συγκαταλεγεί στις καλύτερες τρίτες, στην χειρότερη περίπτωση.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ανγκόλα – Μάλι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ