Στους «16» του Κόπα Αφρικα οι Σισέ, Καμαρά και Μεριά!

Στους «16» του Κόπα Αφρικα οι Σισέ, Καμαρά και Μεριά!

Οι Σενεγάλη, Τυνησία και Γουινέα προκρίθηκαν στην επόμενη του Κόπα Αφρικα και οι «ερυθρόλευκοι» άσοι θα παραμείνουν στην Αίγυπτο για τα παιχνίδια των «16».

Τρία στα τρία για τους διεθνείς του Ολυμπιακού στο Κόπα Αφρικα, με την Σενεγάλη του Πάπε Αμπού Σισέ, την Τυνησία του Γιασίν Μεριά και την Γουινέα του Μαντί Καμαρά να προκρίνονται στην τελική 16άδα της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η Σενεγάλη με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια τερμάτισε στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου, πίσω από την Αλγερία και στους «16» θα αντιμετωπίσει την Ουγκάντα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 5 Ιουλίου, με την ομάδα του Σισέ να είναι το απόλυτο φαβορί.

Από την άλλη, η Τυνησία του Μεριά τερμάτισε επίσης στη δεύτερη θέση του ομίλου της με 3 βαθμούς, έναντι 7 του πρώτου Μάλι και στην επόμενη φάση θα παίξει με την Γκάνα (8/7), ενώ η Γουινέα του Καμαρά τερμάτισε στην τρίτη θέση του β’ ομίλου με 4 βαθμούς, πίσω από τις Μαδαγασκάρη (7π.) και Νιγηρία (6π.) και θα αντιμετωπίσει την Αλγερία (7/7).

Η πρόκριση των τριών εθνικών ομάδων των «ερυθρόλευκων» διεθνών όπως είναι λογικό παρατείνει την παραμονή τους στην Αίγυπτο και θα στερήσει τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να τους έχει στη διάθεσή του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 10-11 Ιουλίου, οι ημιτελικοί για τις 14 Ιουλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 17 Ιουλίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ