Νιγηρία – Καμερούν 3-2

Νιγηρία – Καμερούν 3-2

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Νιγηρία, έκανε ανατροπή στην... ανατροπή κόντρα στο Καμερούν (3-2) και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα!

Ένα από τα ωραιότερα ματς του Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στην Αίγυπτο, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του αφρικανικού ποδοσφαίρου, είχε φάσεις, είχε δύναμη, είχε πέντε γκολ με απανωτές ανατροπές και στο τέλος βρήκε τη Νιγηρία να νικά 3-2 το Καμερούν και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γκέρνοτ Ρορ θα περιμένει στους «8» της διοργάνωσης τον νικητή του Αίγυπτος-Νότιος Αφρική!

Πιο αναλυτικά, η Νιγηρία προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ιγκάλο (1-0) αλλά το Καμερούν σε ένα τρίλεπτο λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο με γκολ των Μπαόκεν (41’) και Εντζιέ (44’) πήρε τα ηνία της αναμέτρησης.

Ωστόσο, η Νιγηρία με νέα ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και με το τελικό 3-2 να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιγκάλο στο 63’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφάρισε σε 2-2 και τρία λεπτά μετά ο Ιβόμπι διαμόρφωσε το τελικό 3-2!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ