Βόμβα μεγατόνων: Η Νότια Αφρική απέκλεισε (1-0) την Αίγυπτο! (vid)

Βόμβα μεγατόνων: Η Νότια Αφρική απέκλεισε (1-0) την Αίγυπτο! (vid)

Η ομάδα του Στιούαρτ Μπάξτερ επικράτησε με 1-0 της Αιγύπτου και πήρε το εισιτήριο για την τελική 8άδα του Κόπα Αφρικα – Επαιξε ως αλλαγή ο Ουάρντα.

Μπαφάνα Μπαφάνα – Φαραώ σημειώσατε 1: Η Νότια Αφρική έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχειας από το Κόπα Αφρικα την οικοδέσποινα Αίγυπτο.

Η ομάδα του Στιούαρτ Μπάξτερ, η οποία μπήκε από το… παράθυρο στους «16» της διοργάνωσης, επικράτησε με 1-0 της Αιγύπτου του Αμρ Ουάρντα και πήρε το εισιτήριο για την τελική 8άδα.

Το «χρυσό» γκολ που έδωσε την πρόκριση στην Νότια Αφρική πέτυχε ο Τεμπινκόσι Λορτς στο 85ο λεπτό! Ο Λέμπο Μοτίμπα έβγαλε μια πολύ ωραία μπαλιά στον συμπαίκτη του, αυτός βγήκε απέναντι από τον Μοχάμεντ Ελ Σεναουί, παράμεινε ψύχραιμος, δεν λάθεψε και έκανε το 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Αγκίρε προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το 1-0 να μείνει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Αμρ Ουάρντα ξεκίνησε το ματς στον πάγκο, αλλά πέρασε ως αλλαγή στο 64’, αντικαθιστώντας τον Αμπντάλα Ελ Σάιντ. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του, πραγματοποιώντας μια ανεμική εμφάνιση.

https://www.youtube.com/watch?v=UeWet3oYDbY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ