Μαδαγασκάρη – Κονγκό 4-2

Μαδαγασκάρη – Κονγκό 4-2

Η Μαδαγασκάρη στην πρώτη της συμμετοχή στο Κόπα Άφρικα, νίκησε 4-2 στα πέναλτι το Κονγκό (2-2 η κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Η έκπληξη του Κόπα Άφρικα, Μαδαγασκάρη, πέτυχε μεγάλη πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι, με 4-2 επί της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό (ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση τελείωσε ισόπαλος, 2-2).

Η ομάδα του Ντουπουά προηγήθηκε στο 9΄ με τον Αμάντα, το Κονγκό ισοφάρισε πολύ γρήγορα με τον Μπακαμπού (21΄), ωστόσο, στο δεύτερο μέρος (77΄) ο Αντριατσίμα έβαλε ξανά την Μαδαγασκάρη μπροστά στο σκορ.

Ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα, ο Μπεμπά «έγραψε» το 2-2 και οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου τίποτα δεν άλλαξε.

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ (Nicolas Dupuis): Αντριέν, Μετανιρέ, Μομπρίς, Ραζακαναντενάινα Π., Φοντέν, Ανισέτ, Αμάντα, Νομενζανααρί (89′ Καλοΐν), Ραβελοσόν (58′ Ραζακαναντενάινα Α.), Αντριατσιμά (112′ Ρακοτοαριμαλαλά), Αντριά (105′ Αντριαματσινορό).

ΚΟΝΓΚΟ (Florent Ibenge): Ματαμπί, Μπεκό, Μουζινγκά, Τισεράντ, Μπεμπά, Ακολό (70′ Μπολασί), Μαγκομά, Μοκέ (46′ Μεσάκ), Μουλουμπού (67′ Μποκαντί), Ασομπαλόνγκα (91′ Εμποκού), Μπακαμπού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ