Αποθέωση για Μεριά από το France Football

Αποθέωση για Μεριά από το France Football

Η Τυνησία βρίσκεται στα προημιτελικά του Copa Africa 2019 και το γνωστό γαλλικό περιοδικό αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην εμφάνιση του στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Γιασίν Μεριά ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης της εθνικής Τυνησίας στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα μετά την επικράτησή της με 5-4 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια αγώνα και παράταση 1-1) επί της Γκάνα.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν «ογκόλιθος» στην άμυνα στα 90 λεπτά του αγώνα, βοηθώντας την ομάδα του να κρατήσει το 1-0. Ωστόσο η Γκάνα ισοφάρισε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση κι εν συνεχεία στα πέναλτι.

Ο Μεριά επιλέχθηκε από τον προπονητή του να χτυπήσει το τέταρτο πέναλτι και με άπιαστο σουτ έγραψε το 4-3 και ήταν γενικότερα ανάμεσα στους κορυφαίους για την Τυνησία. Μια μέρα μετά, το γνωστό γαλλικό περιοδικό, France Football, αποθέωσε τον Τυνήσιο στόπερ του Ολυμπιακού για την εμφάνισή του κόντρα στην Γκάνα στους «16» του Copa Africa.

Αναλυτικά όσα έγραψε το France Football για τον Μεριά:

«Ο Μεριά ήταν ανίκητος στον αέρα και πολύ σταθερός στο ένας εναντίον ενός! Έχασε ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρει στο ματς. Έσωσε την ομάδα του στο 78′, ενώ μετέδωσε ηρεμία στους συμπαίκτες του. Μάλιστα, ήταν εύστοχος στην διαδικασία των πέναλτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ