Η Νιγηρία πήρε τον τελικό των… πικραμένων, 4η η Τυνησία του Μεριά (vid)

Η Νιγηρία πήρε τον τελικό των… πικραμένων, 4η η Τυνησία του Μεριά (vid)

Οι Αετοί της Καρχηδόνας ηττήθηκαν με 1-0 από τη Νιγηρία στον μικρό τελικό του Κόπα Αφρικα και τερμάτισαν στην τέταρτη θέση.

Την ήττα στον μικρό τελικό του Κόπα Αφρικα από την Νιγηρία με 1-0 γνώρισε η Τυνησία του Γιασίν Μεριά. Η ομάδα του «ερυθρόλευκου» σέντερ μπακ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και ολοκλήρωσε την πορεία της στο φετινό Κύπελλο Εθνών στην τέταρτη θέση.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ιγκάλο στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια οι Τυνήσιοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάρισαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Σούπερ Αετοί πήραν τη νίκη στον τελικό των… πικραμένων και μαζί την τρίτη θέση.

Οσον αφορά στον Μεριά, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ένα ακόμα παιχνίδι των «Αετών της  Καρχηδόνας» στο φετινό Κύπελλο Εθνών ξεκίνησε στη βασική 11άδα και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Πλέον, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Τυνησία, παίρνει τον δρόμο της επιστροφή, όπως έκανε πριν από λίγες ημέρες και ο Μαντί Καμαρά. Αντίθετα, ο Παπέ Αμπού Σισέ θα παραμείνει στην Αίγυπτο, καθώς η Σενεγάλη έχει προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλγερία την ερχόμενη Παρασκευή.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=7XamD8QoZaM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ