Ριγιάντ Μαχρέζ: Μια χρονιά γεμάτη κούπες!

Ριγιάντ Μαχρέζ: Μια χρονιά γεμάτη κούπες!

Με την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα με την εθνική Αλγερίας, ο Ριγιάντ Μαχρέζ αποχαιρέτησε μία ονειρική σεζόν γεμάτη τίτλους.

Η Αλγερία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην κορυφή της Αφρικής, καθώς επικράτησε της Σενεγάλης στον τελικό του Κόπα Άφρικα με 1-0, κατακτώντας το 2ο τρόπαιο της Ιστορίας της.

Ηγέτης της ομάδας, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος πρόσθεσε ακόμα μία κούπα στην συλλογή του, τον 5ο του τίτλο την σεζόν 2018-2019.

Ο άσος των «πολιτών» μεταγράφηκε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το περασμένο καλοκαίρι και με το… καλημέρα, κατέκτησε το Κομιούνιτι Σιλντ απέναντι στην Τσέλσι.

Η συνέχεια δόθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η Σίτι επικράτησε 4-3 στα πέναλτι της Τσέλσι, κατακτώντας το Λιγκ Καπ. Ακολούθησε ο τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ, όπου οι πολίτες έκοψαν πρώτο το «νήμα» αντί της Λίβερπουλ, τερματίζοντας με 98 βαθμούς.

Η 4η κούπα της σεζόν ήρθε απέναντι στην Γουότφορντ, την οποία σάρωσε στον τελικό του FA Cup με 6-0. Το 5ο και τελευταίο τρόπαιο έμελλε να έρθει με την εθνική ομάδα της χώρας του απέναντι στην Σενεγάλη πριν από λίγη ώρα.

https://twitter.com/SquawkaNews/status/1152330824907464704

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ