Στην εθνική Σενεγάλης Μπα και Σισέ, πάλι στις κλήσεις του Σάντος Σα, Σεμέδο

Στην εθνική Σενεγάλης Μπα και Σισέ, πάλι στις κλήσεις του Σάντος Σα, Σεμέδο

Ο Ουσεϊνού Μπα κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην εθνική Σενεγάλης, μετά και την αποθέωση από τον Σαντιό Μανέ!

Από το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ, ο Σαντιό Μανέ είχε προαναγγείλει το… μέλλον. Τα δημόσια εγκώμια του αστέρα της Λίβερπουλ για την απόδοση του Ουσεϊνού Μπα στην αναμέτρηση με τους Λονδρέζους, ήταν απλώς ο προάγγελος της κλήσης του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης. Κλήση που έφτασε και επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Μπα θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη χώρα του. Και αυτό θα συμβεί στα διπλά παιχνίδια με τη Γουινέα – Μπισάου (28-31/03) για τα προκριματικά του Africa Nations Cup. Αναμετρήσεις στις οποίες θα δώσει το παρών και ο Πάπε Αμπού Σισέ, καθώς και ο έτερος Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Αλιού Σισέ.

Από εκεί και πέρα, ο Φερνάντο Σάντος συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την πορεία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Και συνεχίζει να συμπεριλαμβάνει στις αποστολές της εθνικής Πορτογαλίας τους παίκτες των Πειραιωτών. Αυτή τη φορά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Πορτογάλων, κάλεσε τους Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο για τα φιλικά παιχνίδια με Βέλγιο (27/03) και Κροατία (30/03).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, το πρωί της Κυριακής συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Γουλβς. Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε πάλι στοχευμένα, ενόψει της αναμέτρησης με τους Αγγλους, χωρίς να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα. Επίσης, Μπρούνο, Καφού, Αλέν και Σουντάνι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ