Βενεζουέλα – Εκουαδόρ 2-2

Βενεζουέλα – Εκουαδόρ 2-2

Χάρη σε ένα γκολ στις καθυστερήσεις η Βενεζουέλα πήρε ισοπαλία με 2-2 από το Εκουαδόρ το οποίο έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου.

Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Βενεζουέλα και Εκουαδόρ που ήρθαν ισόπαλες με 2-2 για τον δεύτερο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Σε δύσκολη θέση ο Ισημερινός με μόλις έναν βαθμό, στο παιχνίδι με το Περού θα κριθεί η τύχη της Βενεζουέλας στη διοργάνωση.

Στο 39′ ήρθε το 0-1 με τον Αρμπολέδα ύστερα από φάση διαρκείας να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά στο 51ο λεπτό ο Καστίγιο με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Βενεζουέλα η οποία δεν κράτησε για πολύ το αποτέλεσμα.

Στο 71′ ήρθε το 1-2 με τον Πλάτα να σκοράρει από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων που με κεφαλιά του Ερνάντες η Βενεζουέλα ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε τον βαθμό σε ένα άκρως συναρπαστικό ματς.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Φαρίνες, Γκονζάλες, Αντριάν Μαρτίνεζ, Βελάσκεθ, Μάγκο, Κουμάνα (77′ Ερνάντες), Χοσέ Μαρτίνεζ (77′ Χουρτάδο), Μορένο (82′ Μανθάνο), Καστίγιο, Κάσερες (82′ Τσέλις), Αριστεγκέτα (57′ Κόρντοβα)

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ορτίθ, Εστουπινιάν, Χιντσάπι, Αρμπολέδα, Άνχελο Πρεσιάδο, Άιρτον Πρεσιάδο (88′ Φιντέλ Μαρτίνεζ), Καϊσέδο, Μέντες (68′ Νομπόα), Μένα (68′ Πλάτα), Καμπάνια, Βαλέντσια (83′ Φράνκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ