Πρωτιά με τεσσάρα και ιστορικό Μέσι η Αργεντινή, νίκη και δεύτερη θέση για Ουρουγουάη (vids)

Πρωτιά με τεσσάρα και ιστορικό Μέσι η Αργεντινή, νίκη και δεύτερη θέση για Ουρουγουάη (vids)

Ο Μέσι έγινε ο απόλυτος ρέκορντμαν στην εθνική Αργεντινής με 148 συμμετοχές και με τα δύο γκολ που πέτυχε οδήγησε την ομάδα του στο 4-1 επί της Βολιβίας αλλά και στην πρώτη θέση του ομίλου. Δεύτερη η Ουρουγουάη που επικράτησε με 1-0 της Παραγουάης.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Αργεντινή στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα αφού με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι επικράτησε με 4-1 της ουραγού Βολιβίας και πήρε την πρώτη θέση. Έγραψε ιστορία ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα που έφτασε τις 148 συμμετοχές με το εθνόσημο και έγινε ο απόλυτος ρέκορντμαν για την εθνική του ομάδα, αφήνοντας πίσω τον Χαβιέ Μασεράνο. Με το Εκουαδόρ στα προημιτελικά η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι.

Από ασίστ του Μέσι ο Γκόμες στο 6′ έκανε το 1-0 για την Αργεντινή με σουτ για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο 34χρονος πλέον σταρ. Αρχικά έκανε το 2-0 με πέναλτι στο 33′ και στο 42′ με πλασέ έγραψε και το 3-0 ο Μέσι. Ο Σααβέδρα μείωσε σε 3-1 στο 60′ με τον Λαουτάρο να κάνει πέντε λεπτά αργότερα το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ παρά το γεγονός ότι η Αργεντινή έχασε πολλές ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ουρουγουάη επικράτησε με 1-0 της Παραγουάης και πήρε τη δεύτερη θέση με την Κολομβία να είναι η αντίπαλός της στους «8»  ενώ για την «αλμπιρόχα» το Περού. Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε ο Έντινσον Καβάνι με εκτέλεση πέναλτι στο 21ο λεπτό του ματς.

Η βαθμολογία του β’ ομίλου:

Αργεντινή 10

Ουρουγουάη 7

Παραγουάη 6

Χιλή 5

Βολιβία 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ