Μέσι: «Έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά»

Μέσι: «Έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά»

Ο Λιονέλ Μέσι βοήθησε τα μέγιστα την Αργεντινή να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa America και σε δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα.

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις (90+2) και έδωσε δύο ασίστ καθώς η Αργεντινή νίκησε με 3-0 τον Ισημερινό , εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον ημιτελικό του Copa America, όπου θα αντιμετωπίσει την Κολομβία.

Το γκολ που σημείωσε ο Μέσι ήταν το 76ο για την Αργεντινή και έφτασε ένα βήμα και ένα γκολ από το ρεκόρ του Πελέ για τις εθνικές ομάδες της Νότιας Αμερικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα έλεγα ότι τα ατομικά βραβεία είναι δευτερεύοντα, είμαστε εδώ για κάτι άλλο», είπε ο Μέσι. «Έχουμε έναν στόχο και επικεντρωνόμαστε σε αυτόν. Ήταν ένας σκληρός αγώνας, ξέραμε πόσο δύσκολος μπορεί να είναι ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά».

Η Αργεντινή, που αναζητά τον πρώτο της τίτλο μετά το θρίαμβο στο Copa America 1993, έφτασε στο παιχνίδι αήττητη σε 17 ματς, ενώ ο Ισημερινός ερχόταν χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του.

Στα ημιτελικά η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει (7/7) την Κολομβία, η οποία απέκλεισε την Ουρουγουάη στα πέναλτι, ενώ μία ημέρα νωρίτερα η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει το Περού, στον πρώτο ημιτελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ