Κολομβία – Περού 3-2

Κολομβία – Περού 3-2

Χάρη σε δύο γκολ του Λουίς Ντίας, το ένα εκ των οποίων στις καθυστερήσεις, η Κολομβία επικράτησε με 3-2 του Περού στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα και πήρε την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

Ματσάρα ήταν ο μικρός τελικός του Κόπα Αμέρικα με Κολομβία και Περού να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και τους πρώτους να είναι αυτοί που πήραν τη νίκη με 3-2 και συνάμα την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Λυτρωτής ο Λουίς Ντίας με γκολ στο 93′ για την ομάδα του Ρουέδα.

Το Περού ήταν ελαφρώς ανώτερο στο πρώτο ημίχρονο και λίγο πριν τη λήξη του κατάφερε να σκοράρει. Στο 45′ συγκεκριμένα ο Γουτόν με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 και άνοιξε παράλληλα τον χορό των γκολ τα οποία έπεσαν βροχή στο δεύτερο μέρος.

Αρχικά, στο 49ο λεπτό ο Κουαδράδο με τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 και στο 67′ ήρθε η ανατροπή για την με τον Λουίς Ντίας. Ο Λαπαντούλα με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 στο 82′ για το Περού αλλά ο Ντίας φύλαγε το καλύτερο για το τέλος και με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ