Παρέδες για Copa America: «Δεν έχω δει ποτέ τον Μέσι τόσο χαρούμενο»

Παρέδες για Copa America: «Δεν έχω δει ποτέ τον Μέσι τόσο χαρούμενο»

Ο Λεάντρο Παρέδες μιλώντας στο «TyC Sport» για τον αξέχαστο θρίαμβο της Αργεντινής τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί τον Λιονέλ Μέσι τόσο χαρούμενο.

Η κατάκτηση του Copa America με την Αργεντινή έστειλε τον Μέσι στον έβδομο ουρανό, με τον συμπαίκτη του και μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο Παρέδες, να τονίζει πως δεν τον έχει δει ποτέ ξανά τόσο χαρούμενο.

Ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε το παζλ που έλειπε από την τροπαιοθήκη του, υψώνοντας στον ουρανό του «Μαρακανά» το τρόπαιο του Copa America, κλείνοντας τα στόματα των haters που τον ψέγουν για το ότι δεν είχε καταφέρει να κερδίσει μέχρι πρότινος κανέναν τίτλο με την εθνική Αργεντινής.

Ο Παρέδες μιλώντας στο «TyC Sport» για τον αξέχαστο θρίαμβο με την «αλμπισελέστε» τόνισε: «Όχι μόνο εμείς, αλλά οι 45 εκατομμύρια Αργεντινοί ήθελαν ο Λίο να κερδίσει έναν τίτλο με την εθνική ομάδα.

«Το να συνεισφέρω κι εγώ για να συμβεί αυτό και να είμαι εκεί πανηγυρίζοντας το μαζί του ήταν απίστευτο. Δεν έχω δει ποτέ τον Μέσι τόσο χαρούμενο. Μου άρεσε πολύ που ήταν μαζί μας. Ήταν σαν ένα ταξίδι αποφοίτησης όπου είχαμε πολύ διασκέδαση.

Κερδίσαμε, γιατί το κάναμε ενάντια σε όλους και φτάσαμε στον τελικό. Για εμάς, ήταν ένα πραγματικά απίστευτο Copa America, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ