Η Αργεντινή παρουσίασε την φανέλα της για το Copa America 2024 (pic)

Η Αργεντινή παρουσίασε την φανέλα της για το Copa America 2024 (pic)

H ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής έκανε γνωστή την φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί η «αλμπισελέστε» στο Copa America που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Λιγότερες από 100 μέρες έχουν μείνει για την έναρξη του Copa America και η κάτοχος του τροπαίου και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Αργεντινή, μπαίνει σιγά σιγά σε… ρυθμούς προκειμένου να υπερασπιστεί το «στέμμα» της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η αργεντίνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία, σε συνεργασία με την Adidas, παρουσίασε την φανέλα με την οποία ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του θα διεκδικήσει για ακόμα μία φορά την ποδοσφαιρική κορυφή της Λατινικής Αμερικής.

Η πρώτη εμφάνιση της «αλμπισελέστε» είναι αρκετά εντυπωσιακή, αφού συνδυάζει το παραδοσιακό γαλάζιο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία αντιπροσωπεύει τη δόξα που απέκτησαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές με την κατάκτηση του προηγούμενου Μουντιάλ. Επίσης, η δεύτερη φανέλα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ρετρό, αφού κυριαρχεί το σκούρο μπλε με γαλάζιες λεπτομέρειες.

Nα θυμίσουμε ότι το Copa America 2024 θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου.

Δείτε τις εμφανίσεις της Αργεντινής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ