«Ο Νεϊμάρ ενδέχεται να μην αγωνιστεί στο Copa America»

«Ο Νεϊμάρ ενδέχεται να μην αγωνιστεί στο Copa America»

Λόγω των κατηγοριών για βιασμό, ο Νεϊμάρ ενδέχεται να μην αγωνιστεί στο Copa America, όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

Έριξε τη «βόμβα» ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας!

O Νεϊμάρ τις τελευταίες ημέρες έχει μπλέξει άσχημα, καθώς κατηγορείται για βιασμό κοπέλας στη Βραζιλία.

Αυτή η υπόθεση λοιπόν, ενδέχεται να στερήσει από τον 27χρονο επιθετικό την παρουσία του στο Copa America που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της χώρας του, από τις 14 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου.

Έτσι αναφέρουν επίσημα χείλη και συγκεκριμένα εκείνα του αντιπροέδρου της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Φρανσίσκο Νοβελέτο.

«Αν έπρεπε να στοιχηματίσω, αν είχα δέκα πατατάκια και με ρωτούσαν τι να στοιχηματίσω, θα έλεγα ότι ο Νεϊμάρ δεν θα παίξει και θα ζητήσει να φύγει. Δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση για να αγωνιστεί σε ένα Copa America και να αντιμετωπίσει πλήθος δημοσιογράφων. Αν ο Νεϊμάρ παίξει, τότε η Βραζιλία δεν θα κατακτήσει τον τίτλο.

Ξέρω πόση πίεση θα έχει και πώς θα τον αντιμετωπίζει ο Τύπος. Και είναι πολλά ακόμα που μπορεί να αποκαλυφθούν. Ένας φίλος μου από το Ρίο Ντε Τζανέιρο μου είπε πως υπάρχει κι άλλο βίντεο, το οποίο αναμένεται να βγει στο φως», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ