Βενεζουέλα – Περού 0-0

Βενεζουέλα – Περού 0-0

Το Περού σκόραρε δύο γκολ απέναντι στην Βενεζουέλα, αλλά ακυρώθηκαν μετά τη χρήση του VAR ως οφσάιντ, ενώ παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 20 λεπτά, δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της λύτρωσης - Ισόπαλο το ντέρμπι και ανοιχτή η δεύτερη θέση...

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της δεύτερης θέσης για τον πρώτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στο Περού και την Βενεζουέλα.

Οι Περουβιανοί ήταν καλύτεροι, είχαν το πάνω χέρι και «βομβάρδιζαν» συνεχώς την αντίπαλη άμυνα, αλλά στο τέλος αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι παίκτες του Ραφαέλ Ντουνταμέλ. Οι Βενεζουελάνοι άντεξαν στην πίεση και στο τέλος πανηγύρισαν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που θα δώσουν για τη δεύτερη θέση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Περού σκόραρε δύο φορές, μία με τον Γκονζάλες στο 7’ και μία με τον Γκερέρο στο 64’, όμως και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, μετά τη χρήση του VAR. Στο 75’ η Βενεζουέλα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λουίς Μάγκο, με το Περού να πιέζει ακόμα περισσότερο, χωρίς όμως να βρει το γκολ της λύτρωσης.

Βενεζουέλα (Ράφαελ Ντουνταμέλ): Φαρινιές, Ροσάλες, Τσάνσεγιορ, Βιγιανουέβα, Ρινκόν, Μουρίγιο (84′ Μουρίγιο), Μορένο (78′ Ερνάντες), Σαβαρίνο (69′ Ματσίς), Ντελ Πίνο, Ερέρα, Ροντόν

Περού (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαγιέσε, Σαμπράνο, Αντβίνκουλα, Τράουκο, Αμπραμ, Γιοτούν (67′ Πόλο), Τάπια, Φαρφάν, Κουέβα (46′ Φλόρες), Γκονσάλες (88′ Καρίγιο), Γκερέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ