Παραγουάη – Κατάρ 2-2

Παραγουάη – Κατάρ 2-2

Η Παραγουάη όδευε προς μία άνετη νίκη, το Κατάρ όμως «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε ένα 10λεπτο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2 και την Κολομβία να μένει μόνη πρώτη στον όμιλο.

Έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, Παραγουάη και Κατάρ ήρθαν ισόπαλες με 2-2, αποτέλεσμα που αφήνει μόνη πρώτη την Κολομβία στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Η Παραγουάη προηγήθηκε με γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Όσκαρ Καρντόσο έκανε το 1-0 από το σημείο του πέναλτι. Η εικόνα του αγώνα ωστόσο δεν δικαίωνε το σκορ, μιας οι παίκτες του Κατάρ ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 56′ ο Ντέρλις Γκονζάλες έκανε το 2-0 και όλα έδειχναν πως η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο να έφτανε σε μια άνετη νίκη, παρά την κακή της παρουσία στο γήπεδο. Το Κατάρ όμως είχε άλλη άποψη, μείωσε αρχικά στο 68′ με σουτ του Αλί Αλμοέζ και 9 λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το «σοκ» για την Παραγουάη, όταν ο Κούκι σκόραρε για το 2-2.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, αφήνοντας την Αργεντινή στην τελευταία θέση του ομίλου, ενώ έκαναν ακόμα πιο εύκολο το έργο της Κολομβίας για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Κολομβία 3

Παραγουάη 1

Κατάρ 1

Αργεντινή 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ