Μέσι: «Θα είναι τρελό αν δεν προκριθούμε, είδα απογοήτευση στα αποδυτήρια»

Μέσι: «Θα είναι τρελό αν δεν προκριθούμε, είδα απογοήτευση στα αποδυτήρια»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Αργεντινή μετά το 1-1 με την Παραγουάη τονίζοντας πως υπάρχει απογοήτευση αλλά και αποφασιστικότητα για την πρόκριση.

Η Αργεντινή δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Παραγουάη και έμεινε στο 1-1 που την φέρνει με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα.

Ο σκόρερ και ηγέτης της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι, μίλησε μετά τη νέα γκέλα και αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας αλλά και την συζήτηση που είχε με τον Σκαλόνι πριν το ματς με την Παραγουάη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μέσι:

«Θα είναι τρελό αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε από τον όμιλο… Θέλαμε τη νίκη για να ηρεμήσουμε αλλά δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα θέλαμε, οπότε πάμε πλέον με διαφορετικό τρόπο στο τελευταίο παιχνίδι. Είδα απογοήτευση στ’ αποδυτήρια από τους συμπαίκτες μου, αλλά είδα και αποφασιστικότητα για να καταφέρουμε τουλάχιστον να περάσουμε τον όμιλο» είπε αρχικά ο Μέσι ενώ όταν ρωτήθηκε για όσα είπε με τον Σκαλόνι απάντησε:

«Ήταν μια υγιής και ήρεμη συζήτηση την οποία άκουσαν και οι υπόλοιποι. Την κάναμε γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να ωριμάζουμε και να βελτιωνόμαστε σαν σύνολο. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι με την Παραγουάη…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ