Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αυτά είναι φιλικά, όπως στον Βόλο. Σε οικογενειακό κλίμα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαιτητής του Αργεντινή – Χιλή: «Γι’ αυτό απέβαλα τον Μέσι»

Τον λόγο που έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Λιονέλ Μέσι εξήγησε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του μικρού τελικού του Κόπα Αμέρικα.

Διαιτητής του Αργεντινή – Χιλή: «Γι’ αυτό απέβαλα τον Μέσι» | to10.gr

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην ποδοσφαιρική υφήλιο μετά την απόφαση του διαιτητή Μάριο Ντίας ντε Βιβάρ να αποβάλει τον Λιονέλ Μέσι στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα για αψιμαχία με τον αρχηγό της Χιλής, Γκάρι Μεδέλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ενέργεια του Παραγουανού ρέφερι χαρακτηρίστηκε τουλάχιστον αμφιλεγόμενη, με πολλούς φιλάθλους ανά τον κόσμο να εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του, καθώς θεώρησαν πως η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Αργεντινός ήταν μια καταφανέστατη αδικία.

Πάντως, ο διαιτητής είχε αιτιολογήσει την απόφασή του στο φύλλο αγώνα, τονίζοντας πως ο βραχύσωμος επιθετικός έδωσε ένα δυνατό χτύπημα με τον ώμο στον αντίπαλό του, την ώρα που δεν παιζόταν η μπάλα

«Το νούμερο 10 της Αργεντινής έδωσε ένα δυνατό χτύπημα με τον ώμο στον αντίπαλό του, την ώρα που δεν παιζόταν η μπάλα» έγραψε ο ρέφερι στο φύλλο αγώνα για τον Μέσι, ενώ για τον Μεδέλ αναφέρει ότι «χτύπησε βάναυσα στο στήθος και στο χέρι τον αντίπαλό του, την ώρα που τον συγκρατούσαν οι συμπαίκτες του».