Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκαλόνι: «Περίεργη η κόκκινη κάρτα στον Μέσι»

Ο προπονητής της Αργεντινής υπερασπίστηκε τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και χαρακτήρισε περίεργη την απόφαση του ρέφερι.

Σκαλόνι: «Περίεργη η κόκκινη κάρτα στον Μέσι» | to10.gr

Ασπίδα προστασίας στον Λιονέλ Μέσι ύψωσε ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, με τον 41χρονο τεχνικό να σχολιάζει τη φάση που αποβλήθηκε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και να εκφράζει την απορία του για τον λόγο που ο παίκτης του αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο προπονητής της Αλμπισελέστε χαρακτήρισε περίεργη την απόφαση του διαιτητή, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα έπρεπε να είχε δει τη φάση στο VAR, προτού αποφασίσει να αποβάλει τον Λιονέλ Μέσι, Παράλληλα, κάλεσε τον ρέφερι να βγει δημόσια να βγει δημόσια και αν πει τι ακριβώς του είπαν οι άνθρωποι που χειρίζονται το VAR.

Υπενθυμίζουμε ότι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αποβλήθηκε μετά την αψιμαχία που είχε με τον Γκάρι Μεδέλ, ενώ αυτή ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχεται σε επίσημο παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Σκαλόνι ανέφερε: «Έχω δει το βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε κόκκινη ο Μέσι. Θα ήταν ενδιαφέρον να βγει δημόσια να μας πει ο διαιτητής γιατί το έκανε και τι ακριβώς είδαν οι άνθρωποι που χειρίζονται το VAR. Προφανώς ο ρέφερι πήρε μια πολύ βιαστική απόφαση και πολύ περίεργη, όμως το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι πάλι δεν λειτούργησε το VAR για να διορθωθεί αυτό. Το VAR υπάρχει για να βοηθάει και πάλι δεν βοήθησε…».