«Βλέπουν» συμφωνία με Ολυμπιακό για Σολδάνο

«Βλέπουν» συμφωνία με Ολυμπιακό για Σολδάνο

Τα αργεντίνικα ΜΜΕ, επικαλούμενα την διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, αναφέρουν ότι ο Φράνκο Σολδάνο θα παραμείνει στο «Μπομπονέρα».

Ο Φράνκο Σολδάνο παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα της Αργεντινής, καθώς η περίπτωσή του, δεν έχει σταματήσει να απασχολεί την Μπόκα Τζούνιορς. Η μη συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της ομάδας του Μπουένος Άιρες, στο «ενοίκιο» του παίχτη, κρατάει την επέκταση του δανεισμού στον «αέρα».

Ωστόσο, σύμφωνα με την «depo», η Μπόκα βρίσκεται, πλέον, πολύ κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού για ακόμα ένα χρόνο. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλούμενο «πηγές» από τη διοίκηση των «χεινέζες», η προσφορά των Αργεντινών, η οποία είναι 200 χιλ. δολάρια (περίπου 170 χιλ. ευρώ), δείχνει να βρίσκει σύμφωνη την πλευρά του Ολυμπιακού.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι», συνεχίζουν να ζητάνε 300 χιλ. ευρώ (περίπου 350 χιλ. δολάρια) για την παραχώρηση του 25χρονου επιθετικού, όμως η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει να είναι αρκετά κοντά. Με την φανέλα της Μπόκα, ο Σολδάνο μέτρησε 14 συμμετοχές με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ